Primaria Prisacani - judetul Iasi » Telefon: 0232 295.858 » Program de lucru: Luni-Joi 8-16, Vineri 8-14 » Audiente: Luni 8-12

Cuvantul Primarului comunei Prisacani Ghiorghe Stanciu

In calitate de ales si reprezentant al acestei comunitati, va urez bun venit!

Site-ul nostru va va oferi o imagine cuprinzatoare despre diversivitatea activitatilor care au loc in acest spatiu minunat, un loc care se doreste tot mai prosper si mai modern, care este intr-o continua dezvoltare, pe care noi o sprijinim. Vizitand acest site va asteptam sa ne cunoasteti, sa ne intelegeti, sa fiti alaturi la sarbatorile de suflet. Totodata aceasta pagina web va facilita accesul cetatenilor comunei catre autoritatile locale, iar pe de alta parte are rolul de a ne face cunoscuti si de a atrage atentia oamenilor de pretutindeni asupra acestor locuri.

Adresez cetatenilor comunitatii multumirile mele pentru sprijinul de care m-am bucurat pana in prezent si imi exprim convingerea totodata ca si pe viitor vom forma o adevarata echipa si impreuna vom sarbatori finalizarea tuturor proiectelor pe care ni le-am propus. Scopul proiectelor pe care le-am intreprins pana acum si cele viitoare este acela de a imbunatati stilul de viata a locuitorilor comunei si de a crea prosperitate.


Cu stima,
Primar Ghiorghe Stanciu